Velkommen til Camrose

Hei! I dag har været vært utrolig nydelig. Da jeg kom hjem fra skolen satte jeg meg ute på terrassen og gjorde e2020 (internettgreiene), for det var så fint. Kanskje ikke like varmt som i Florida, men utrolig deilig uansett! 

Jeg vet at Ingrid (F) ønsket seg bilder av typisk amerikanske hus for en veldig god stund siden. Beklager ventetiden, men nå har jeg endelig summet meg til å få tatt noen! Alle disse husene er i gaten jeg bor i nå. Ting er veldig forskjellig fra der jeg bodde før; i begynnelsen synes jeg det var så rart å bo her, men kjøre tilbake til den "gamle" delen av Wyoming fordi det ser så forskjellig ut og er litt som å komme inn i en annen verden. Jeg trives utrolig god her nå, og det er veldig bra at jeg har fått oppleve to sider av ett lokalsamfunn. Det gir enda mer perspektiv på ting. xoxo 

6 kommentarer

STINE

31.03.2011 kl.11:34

Ganske forskjellige husstiler i forhold til Norge ja :)

Vaarin

31.03.2011 kl.20:37

Minner meg egentlig litt om Wisteria Lane, haha :-) ser utrolig fint ut

AMANDA

01.04.2011 kl.04:28

utrolig fine hus, noen av de. sånn jeg tenkte husene skulle være her, men i oregon og den bittelille byen jeg bor i er det enten små bokshus eller sånne store som man tenker seg at de har i california ;P

Emilie i USA

01.04.2011 kl.08:07

Vaarin: Ja, meg også! Er nesten som å bo "på film" :D

Emilie i USA

01.04.2011 kl.08:10

AMANDA: Jeg skjønner hva du mener, for det forrige huset jeg bodde i var en sånn "boks". Den bydelen jeg bor i er vel regnet som fattig sammenlignet med andre rundt her, så jeg bor i et av de bedre nabolagene. Drar man til andre områder kommer også de store husene du tenker på. Barna i huset her går på skole i nabo-stedet fordi foreldrene mener skolen her er for dårlig (forsåvidt enig). En gang skulle vi hente vertsbror hos en venn, huset var helt sinnsykt med elektrisk smijernsport, søyler i front og innendørs svømmebasseng i full størrelse..

Ingrid

01.04.2011 kl.19:21

Haha, elsker postkassene!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits