I dag

Jepp, det blir Chicago på torsdag! Inntil da koser jeg meg med å ikke gå på skolen. Setter nye sove-rekorder hver dag, lager litt mat nå og da og er ellers lite produktiv... I morgen begynner jo hverdagen, så jeg antar at det er på tide å gjøre noe da. 

I går lagde jeg pizza. Tror det var første gang for samtlige her å spise pizza som verken hadde ferdig bunn eller fyll på seg. De så på meg med store øyne og var forundret over at det til og med gikk an å lage saus og pesto helt fra bunnen av, samt at ingen hadde tenkt på at pizza-sausen faktisk kan være noe annet enn tomat-basert. Det ble en suksess, da til og med de noe kresne barna likte den mest "ekstreme" pizzavarianten. Yey :-)

Familien blir stadig utsatt for sjokkopplevelser, som for eksempel i dag da jeg fikk dem til å leie "Menn som hater kvinner" (The girl with the Dragon Tattoo). "WHAT?! IT´S NOT IN ENGLISH?!!!" var den umiddelbare reaksjonen da de leste på coveret, for selv om jeg har presisert utallige ganger at dette er en svensk film tror jeg ikke det falt dem inn at det går an å produsere filmer på et annet språk. De tok likevel utfordringen på strak arm, så vi får håpe den faller i smak. Popkornet (skrives det med c eller k på norsk?) popper, og vi er klare for litt kultursjokk. Snurr film!
Har levd på dette i helgen, sukkererter er så godt!

6 kommentarer

Teyana Joy

04.04.2011 kl.02:39

Haha, genialt! Du får blogge om hvordan det var for dem å faktisk måtte lese teksten for en gangs skyld ;)

AMANDA

04.04.2011 kl.05:11

popmais kanskje ..

Ingrid

04.04.2011 kl.12:50

Er de sporty nok til å lese tekst, da? Trodde amerikanere måtte ha alt dubba, jeg! (Så der ser du jo hvor fordomsfull jeg er..) :-)

Emilie i USA

04.04.2011 kl.16:18

Ingrid: De fleste filmene her er jo laget på engelsk, så de er ikke vandt med verken dubbet eller tekst. Er tyskerne jeg forbinder med dubbing, egentlig, haha. Men tror de likte den! :-)

Nina

06.04.2011 kl.05:09

Jeg leide også The Girl With the Dragon Tattoo for en stund siden, og de jeg skulle se filmen sammen med ble helt oppgitt over å måtte lese teksten! (Men etter at jeg hadde bedt dem ti stille, og minnet dem på at vi i Norge leser tekst på 95% av alt av film og tv, så endte de opp med å like filmen veldig godt:)

Kamilla

06.04.2011 kl.21:23

Hei :) Fin blogg! Hvordan får du skiftet favikonet øverst til venstre i nettadressen (f.eks . til en rose slik du har). <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits