Kjæledyr

Dagene i Chicago var strålende, og jeg har kost meg utrolig masse. Kommer tilbake til det siden, for først må jeg fortelle hva som skjedde tidligere i dag!

Vi har plutselig fått over 25 graders varme og stekende sol, så jeg gikk ut for å sole meg sammen med de andre som syslet rundt i hagen. Jeg lå på magen og halvsov da jeg plutselig åpnet øynene og stirret rett inn i dette blikket: 

Siden vi har diskutert slanger i området før visste jeg at den ikke var giftig, men den var uansett stor nok til å gi mamma hjerteinfarkt. Etter å ha sett litt bedre etter viste det seg at det var tre slanger der, to store og en liten, så jeg løp for å hente de andre, og vi bestemte oss for å løfte dem opp. Innen vi hadde rukket å hente hansker var de to største forsvunnet under en stein, men vi fikk fremdeles holdt den lille. Har sett dem flere ganger i dag, men vil ikke forstyrre dem slik at de flytter, så vi får vente til senere med de store. Utrolig stilige og fascinerende!Denne slangen er ca 60 cm, mens de andre var over en meter hver.

EDIT: Det viste seg at det var over 33 grader her i dag! Snart sommer nå, gleder meg. 

4 kommentarer

missandreassen

10.04.2011 kl.22:12

Ahh! Fya! Slanger er noe av det verste som finns hehe :) får frysninger bare av å se på bildene jeg hehe

martineoe

10.04.2011 kl.22:13

oi! jeg hater slanger :-) hah

Kesia i Florida

10.04.2011 kl.23:18

Jeg syns slanger er så stilige, jeg! Blir så fascinert :)

Ellen

11.04.2011 kl.20:18

Du har helt helt rett i at den kan gi Mamman din infarkt *grøss* Skjønner ikke hvor dette slangemotet ditt kommer fra, men jeg blir jo aldri så lite stolt og imponert da vet du ;-))

Stor klem!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits