Get Motivated

 På torsdag fikk jeg uventet muligheten til å dra på et seminar i Van Andel (som Oslo Spektrum/Telenor Arena) i stedet for å dra på skolen, noe jeg gladelig takket ja til. Jeg dro med meg min slovakiske venninne, innhentet tillatelse fra skolen til å føre opp fraværed som "School Activity" før vi sammen kledde på oss passende klær og dro ned til byen. Tittelen på arrangementet var Get Motivated (http://getmotivated.com/), og besto av en rekke rollefigurer som holdt innlegg innen diverse karriererelaterte emner. Sortimentet av talere var rett og slett overveldende bra, med blant andre Richard Belluzo (tidligere president i Microsoft), Colin Powell (tidligere soldat og Amerikansk utenriksminister), Rudy Guilani (tidligere ordfører i New York City) og Tarry Bradshaw (tidligere NFL quarterback), Lou Holtz, Howard Putnam (tidligere administrerende direktør i Southwest Airlines) med flere.Den kanskje mest treffende var John Walsh, som er grunnlegger av og programleder i TV-serien "Americas Most Wanted", siden han fortalte hele den heller brutale historien om sønnen sin som ble kidnappet og myrdet. Litt sprøtt å ha sett alle de folkene in person. Siden vi ankom litt etter at det hadde begynt var det fullt på de setene vi egentlig skulle ha (unummerert) som var de ordinære plassene, så vi måtte sitte på VIP i stedet for. Kjempedumt, gitt...

Ellers har denne uken vært varm og morsom. Jeg har gått i singlet, sandaler og/eller skjørt hver dag, og på tirsdag solte jeg meg i 1,5 time etter skolen! Litt dårligere vær nå i helgen, men det snur sikkert snart igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits