Man tager vad man haver

På søndag skulle jeg bake fransk rå sjokoladekake, men det viste det seg at håndmikseren hadde forsvunnet på mystrisk vis. Da var det bare å ty til muskelkraft, og jeg hadde nesten vispet ferdig eggedosisen da Gordon kom inn med denne:

Her måtte jeg le, søtt av han! Kan ikke si det hjalp så mye ettersom man må ha to sånne visper for å få en "beat the batter"-effekt, men det var jo verdt forsøket. Kaken ble ihvertfall god. Hayden kommenterte at "den er like god som den vi spiste på cruiseskipet!", noe som absolutt er et kompliment når det kommer fra de kresne karene som bor her.Et par dager senere fikk jeg med meg Cameron på å bake kanelsnurrer, siden Michelle hadde okkupert datamaskinen og han ikke visste hvor han skulle gjøre av seg. Kjevle er heller ikke å finne, så løsningen blir denne:Funker fett. Vi laget litt for mye deig, så det ble to enorme kringler i tillegg til alle bollene. De ble tatt med på jobb, og falt i smak hos samtlige heldigvis! Nå venter jeg bare på at bollene skal bli borte, og så skal jeg lage bærpai... Har også laget scones denne uken. Haha bakedilla!

Michelle poserer med en kringle.

3 kommentarer

Ida & Christine

22.04.2011 kl.03:56

HAHAH, originalt! Så søte bilder!

Ha en fortsatt fin påske ;D Kaka ståv kjempe god ut ;D

22.04.2011 kl.04:05

Hahaha genialt!

Emilie Mikalsen

22.04.2011 kl.11:45

Jeg elsker å bake, også smaker det så godt når du er ferdig :D Haha, bra erstatninger dere brukte da :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits