God påske!

Som så mye annet var påskefeiringen heller ikke noen stor begivenhet her i USA. Skolene i området fikk ingen eller én dag fri, selv ikke de kristne skolene (privatskoler), og det eneste påskete jeg har gjort i dag er å besøke en familiemiddag i en halvtime. Og åpnet påskeegg fra mamma.

Sjokolade til frokost var kanskje ikke helt etter boken, men har du lyst har du lov... Familiemiddagen vi var på fant sted i den rareste kirken jeg har sett noengang. Kirkerommet var som en blanding av gymsal og rettsal, best sagt. Tok ikke bilde, men det sier vel sitt?

Foruten påskeegg fikk jeg mer enn nok av annet påskemoms. Jeg må virkelig rasjonere på påskeeggene, noe som er vanskelig. Tre av dem er borte allerede siden alle ville smake!På kvelden dro jeg på senteret med Rachel for å se etter dress til Prom, som er under 2 uker til! Trooor jeg fant... Da vi gikk for å hente bilen kom vi over en nydelig solnedgang.

Senere stakk vi på Frankie V's siden vertsmoren min spiller i band og de hadde en gig der. Var skikkelig gøy å se på henne, men da det nærmet seg halv 11 og vi var minst 20 år yngre enn gjennomsnittsalderen in lokalet bestemte vi oss for å ta kvelden, og dro hjem til meg for å se på Big Bang Theory.

Til slutt, god påske! Håper dere hadde mer påske enn meg :-)

5 kommentarer

Theaaa (sin blogg)

24.04.2011 kl.09:13

God påske :)

Vilde

24.04.2011 kl.12:24

God påske til deg også :)

Håper du koser deg den siste tiden som er igjen av utvekslingsåret ditt :)

Laurea

24.04.2011 kl.14:37

Glad påsk! ;)

AMANDA

25.04.2011 kl.06:33

så kult med vertsmor i band! gosh ..

Kari

25.04.2011 kl.18:32

God påske! :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits