Denne helgen har vært bra

Tilbake hjemme etter en deilig helg på htteyn.Lørdag og Søndag ble tilbrakt utendørs, for min del fritatt for samtlige elektroniske gjenstander med unntak av kamera (og bok, men det telles ikke...). Jeg, min "kusine" Michaela, Hayden og Cameron ble overlatt til oss selv på hytten Lørdag. Det var overskyet og småkjølig, men jeg pakket meg inn i et teppe og satte meg ute for å lese i et par timer. Etterhvert begynte solen å komme frem så de tre andre kom luskende ut også. Det endte med at vi bestilte pizza til lunsj og tok den helt ut med picnik og Damm på gårdsplassen.Underveis fikk jeg mitt første møte med en Wolf Spider - en enorm, hårete (men spinkel) edderkopp som løper i lysets hastighet og kan HOPPE mer enn to meter! Hadde mareritt om den i natt, seriøst.

Et godt fortært måltid og et par edderkopper senere gikk vi for å se etter sopp - på jernbanen, av alle steder. I begynnelsen syntes jeg det var skikkelig freaky å vandre rundt på jernbaneskinnene, for i Norge kan det jo komme tog når som helst. Her kommer det heldigvis maks 2 ganger i døgnet, og lokførerne er skikkelig hyggelige. I dag sto vi og så på at godstoget kjørte forbi, og da stakk de armene ut og vinket og smilte til oss.

På ettermiddagen fant guttene ut at å tenne bål var tingen. Tydeligvis er det ingen som har lært dem hvordan, for de stilte opp tre våte vedkubber i en tipi, helte på tennvæske og hev på en fyrstikk. Frustrasjonen var stor hos dem da ingenting skjedde, men det var kanskje ikke så rart ettersom det var rimelig sterk vind og kubbene var, ja... Frustrasjonen hos meg var stor da de begynte å krangle om det, så jeg hentet frem pyromanen i meg og noen norske tips og triks senere brant bålet lystig. Vi holdt det gående i et par timer, og da mørket falt på grillet vi marshmallows.

Søndag var været ingen ting annet enn strålende, og jeg lå rett ut og leste og solte meg i mange timer. Jeg klarte til og med å holde meg unna den verste solreven. På ettermiddagen var det på tide med en innføring i ATV og Cross-motorsykkel, hvilket resten av dagen gikk med til før vi måtte reise hjem.

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

02.05.2011 kl.07:08

Så utrolig fin og koselig helg du har hatt! :D

Hannah Christine

09.05.2011 kl.01:41

Høres ut som du har hatt en kjempe fin helg! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits