Hvorfor må jeg dra hjem når alt det morsomme begynner å skje?

Hola chicas y chicos. Dagene går i ett og det har liksom ikke gått opp for meg at jeg skal hjem og to uker!!! Har det så utrolig divertido her borte for tiden, og jeg har virkelig IKKE lyst til å dra herfra nå. Tips til neste års studenter - forleng oppholdet! Du vil ha litt sommer her med vennene dine og det fine været...

Tiden siden prom har sprunget så fort at jeg ikke engang har hatt tid til å dra frem kameraet. Derfor får dere æren av å glane på fjeset mitt nok en gang:Siden sist har jeg:
- nytt dagene ved bassenget i 35 grader og stekende sol.
- danset natten lang hver helg
- blitt bedre i spansk (hehe)
- hatt diverse mer eller mindre traumatiske konfrontasjoner med edderkopper....
- faktisk fjernet en stankelbein, helt selv!!
- introdusert familien for brunost og hjemmebakt brød. De kaller det Norwegian Awesomeness!
- skrevet mitt aller. siste. paper.
- sluttet på skolen - ferie 24. Mai!!!

I forrige uke var jeg ute og løp, så stakk jeg innom bensinstasjonen for å ta ut penger til å kjøpe is. Da kom det en helt random mann bort til meg og sa at jeg måtte vel være en løpoman(???) siden han så meg løpe rundt overalt hele tiden!! Og det bor over 250 000 folk i denne forstaden. Haha fint at noen har fått det inntrykket ihvertfall.

Så en ting til, jeg har omsider blitt frelst til amerikanernes musikkpreferanser... Trodde aldri det skulle skje, men nå har jeg altså dilla på disse sangene:

får bare såå lyst til å danse når jeg hører på dem!! Kjære vene. hur ska det gå

Nå må jeg stikke og legge meg, klokken er nesten 2. Men det er jo FERIE så hva rolle spiller det egentlig:) hehe neida. Smask!

10 kommentarer

Emilie Mikalsen.

28.05.2011 kl.12:14

Åh, så bra at du har kost deg i hvertfall da. Men det blir nok litt godt å komme hjem til Norge også :D

Marie

28.05.2011 kl.13:08

Kos deg den siste tiden! :-)

Ellen

28.05.2011 kl.20:37

Så godt å høre at du nyter livet! Imponert over edderkopprestasjonene dine - veldig bra!

Gleder meg med deg!

Stor klem!!!!!!!!!!!!!!!

Vivianne

30.05.2011 kl.00:22

Hvordan kan man forlenge oppholdet?

Emilie i USA

30.05.2011 kl.01:28

Vivianne: Du får antageligvis tilbud om å endre flybilletten din når du skal reise hjem. Så lenge visum og forsikring varer kan du oppholde deg i landet. :)

Kaja

30.05.2011 kl.17:51

Hvordan har du gjort det med mobil og kort og sånt når du har vært i usa? :)

AMANDA

31.05.2011 kl.21:48

haha. hører på look at me now, hele tiden jeg også. hele tiden!

Emilie i USA

01.06.2011 kl.23:18

Kaja: Først hadde jeg kontantkort, men da jeg flyttet ble jeg med på familiens telefonavtale slik at jeg bare betalte dem, men mobilforbruket mitt har værtveldig lite her. Hvisdu mener bankkort er du nødt til å skaffe deg Visa og/eller Mastercard, eventuelt i dine foreldres navn hvis de ikke vil la deg få det selv, Visa Electron kan jeg garantere at du får problemer med.

Bertine

04.06.2011 kl.01:52

Siden jeg har vært fast leser av bloggen din i nesten et år og ikke har kommentert noe enda, så synes jeg det var på tide! Vil bare si at du blogger utrolig bra, og det er veldig interessant å høre din verson av et utvekslingsår, ettersom jeg var på et selv for noen år siden. Kos deg videre, og gjør det beste ut av den tiden du har igjen! Tiden etter du har kommet hjem kommer nok til å bli like/enda mer hard enn da du forlot Norge for et år siden. Dette er mest sannsynelig et "hade" for mange av dine nærmeste her i USA, i motsetning til da du forlot Norge, og kunne si "Ser deg om et år". Så ikke sløs bort den siste tiden, for den er nok den aller viktigste!

Emilie i USA

07.06.2011 kl.21:32

Bertine: Tusen takk! Ja jeg tror også det er værre å reise enn å dra hit. Gruer meg noe helt vannvittig mye.

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Emilie, er 17 år og tilbringer dette skoleåret i Michigan, USA. Her skriver jeg om livet som student på utveksling, og andre ting som opptar meg.

Kontakt: engemime@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits